Alla inlägg den 30 januari 2013

Av Hanna andersson - 30 januari 2013 18:52

Usch det blåser verkligen mycket ute .. Skulle ut och ta mig en kopp kaffe & en cigg men det blev till att röka upp Väldigt snabbt och sen in i soffan och under filten igen :)! Ligger och har en molande värk i magen :/ , säkert dags för den roliga veckan i månaden .. Hatar verkligen mensvärk .. Innan jag fick Wilda hade jag aldrig problem med värken .. Men nu är det ju nästan Outhärdligt :/ .. Typiskt med om jag får det till helgen .. Ska ju på födelsedags fest med min kära svägerska <3 !
Sa till min älskade sambo igår att jag hoppas att min mens skulle kunna vara snäll och samarbetsvillig och vänta tills på typ söndag ? Och då trodde jag att min sambo skulle hålla med mig ;)! Men nej haha .. Han undrade istället varför vi tjejer tycker att det är så hemskt att gå ut när man har mens ?? Och jag typ bara hallå !!! Typ svullen mage , man känner sig typ ofräsch , och har ont typ hela tiden!! Och hans svar blev ! Ofan himla gnäll kanske bättre du är hemma i stället haha .. Älskar min lilla sambo när han är på rethumör :p .. Likaså var det när jag hade jobbiga foglossningar .. Satt och gnällde i soffan & tyckte synd om mig själv då kläcker han , himla gnäll kanske du tycker Att jag ska föda åt dig med ... Haha jadu om killar hade fått uppleva mens smärta eller foglossningar så kanske min sambo skulle vara lite mer snäll ;)! Nej då min sambo är bäst <3 älskar honom mest !!

Puss

Av Hanna andersson - 30 januari 2013 11:28

Försov mig idag ... Fan.. Skulle ju gå på mamma gruppen med Wilda .. Sjukt sur på mig själv ! Men men får ta en lång lekstund med lillan hemma istället :)! Men just för tillfället sover hon :p .. Hon brukar powernappa en stund på förmiddagen efter att hon härjat en stund haha .. Hon hade en bråkig natt till .. Hon somnade runt halv tio men vaknade på natten och skulle bråka :p .. Men hon vaknade sent på morgonen istället ;)!
Hm äter min frukost sent idag.. Eller a att jag ens äter frukost borde jag nästan få ett diplom för haha ... Har dammsugit och plockat undan med så ska bara svabba golven med sen är det nystädat :)! Älskar när det är så !! Haha behöver iaf svabba golvet under Wilda stol nästan varje dag .. Hon tycker att det är kalas kul att spotta gröt överallt haha likaså potatis .. Idag gav pappa Jimi henne sin frukost så nu fick han uppleva hur det är att ge det lilla vilddjuret gröt haha ;)!! Ne nu ska jag fortsätta äta min frukost innan den blir kall !


Puss

Presentation


En ung mamma som har fullt upp med sitt lilla busfrö Wilda på dagarna !!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards