Alla inlägg under september 2012

Av Hanna andersson - 17 september 2012 23:13

Nu ska familjen krypa ner och sova .. Är sjukt trött , det tror jag även att mitt hjärta och min lilla skatt är med ;) .. 

I morgon blir det till att gå upp tidigt  har lite att fixa !Då har man gott bröd att äta i morgon till frukost eftersom min älskade prins har stått och bakat goda limpor   och världens goaste kladdkaka ,hehe han är bäst på att skämma bort mig ;) !! För övrigt har det varit en lugn hemma dag , sjukt skönt ! Dock har det inte varit något bra väder att vara ute i :/ !! Blåsigt och pissigt .. Men men vad mer kan man begära när hösten står på tröskeln ? Ne nu skriker kudden och täcket på oss , så puss natt !

Av Hanna andersson - 17 september 2012 14:12

Allt är kass idag .. Jag är på sjukt dåligt humör och det märks .. 

Vet inte varför jag är det men är tydligen bara en sådan dag idag .. Alla har väl det så ibland .. Skulle behöva mig en STOR kopp kaffe och en cigg .. Men icke sa Nicke för det finns inget av dom 2 sakerna .. Enda som får mig glad just nu är Wilda och hennes fina underbara leende   ! Men den lilla fisen har inga bekymmer utan ligger och sover som en gris i sängen :) .. Man kanske skulle kura ner sig själv i sängen med och sova ? Äh vet inte vad jag ska skriva mer .. Uppdaterar sen om jag blir på bättre humör .. 

Av Hanna andersson - 16 september 2012 11:26

Är så sjukt trött på att bli lovad saker och sen bara går dom löfterna upp i rök .. Det har alltid varit såhär för mig i alla år .. Man blir as arg och ledsen på hon som lovar sakerna men sen tycker man synd om henne och ger efter trots alla lögner och svek som man fått utstå under åren , men det är fanimej slut med det nu !! Har Wilda att tänka på hon ska inte behöva ha en ledsen mamma .. Visst ledsen kan alla människor vara men hon ska inte behöva känna av min taskiga energi på grund av ngt som ja bara borde skaka av mig .. Men men nu måste jag ta en cigg och kaffe och lugna ner mig lite .. Sry för ett "tycka synd om mig inlägg" men va tvungen att skriva av mig .. 




Puss ..


Av Hanna andersson - 15 september 2012 23:07

Yepp sjukt sugen på att tattuera mig :) ! Blir en finger tattoo .. Både jag och Jimi ska göra oss en sådan !!

Får ta det i slutet av månaden och slänga upp en bild på dom när dom är gjorda ;) ! 

På tal om ngt helt annat så är vi bjudna på middag hos min mor imorgon .. Får se vad hon bjuder på för gott , hon är ju trots allt kock så något gott blir det nog :D .. Idag har jag och Wilda bara myst hel dagen , blev ju som sagt en lång promenad och sen har det bara varit mys   ! Nu ska ja lägga ifrån mig datorn äta lite mat och kolla om det går ngt bra på dumburken ^^



Puss


Av Hanna andersson - 15 september 2012 12:22

Yepp en mysig lördag hela dagen .. Nu ska pappa Jimi åka och fiska .. Jag ska klä på lillan och lägga ner henne i vagnen sen ska ja börja promenera ner mot Wildas farmor .. De är en runda på ungefär lite mer än 1 timme :) ! Bara bra för Wilda att komma ut i friska luften :D ! Så blir väl en kaffe med pia "farmor" och lite tjöt .. 

Ikväll blir det bara mys framför tvn med familjen .. Det är ju lite höst väder ute så mysigt att tända upp en massa levande ljus och kolla på någo spännande film :) .. Nehe nu ska ja klä på lillan kläder sen ska vi bege oss .. 


Puss 

Av Hanna andersson - 14 september 2012 21:00

Har hittat mina älsklings skor !!!! Dom bara ska inhandlas     


Av Hanna andersson - 14 september 2012 11:21

Yepp min far & min farfar kommer på besök :D ! Farfar har inte träffat Wilda än .. Sjukt dåligt av mig att inte ha engagerat mig i att åka till tenhult och visa upp henne .. Men nu lättar samvetet lite när han kommer idag och tittar på henne :) .. Just för tillfället liras det hög musik här hemma och jag funderar på dagens outfit .. Haha alltid lika jobbigt att öppna gaderoben och hitta något :P , även att det TRILLAR ut MASSA kläder ur gaderoben så känns det alltid som att man inte har något att ha på sig .. Haha men jag är nog inte den enda som har det så .. 

Min prinsessa ligger och sussar som bara den under mitt varma duntäcke :) ! Älskar den plutten mer än något annat på denna planet  , stolt mamma till 1000 ! Nehe nu ropar sambon efter kaffe så bara att pallra sig upp och fixa det :) , för snart får vi besök med så har lite att fixa innan .. 



Puss !

Av Hanna andersson - 13 september 2012 22:39

Aa precis usch .. Såg en hemsk olycka innan när vi skulle köra hem .. En lastbil som kört av vägen i rondellen nära vårat hus .. Hum hoppas föraren klarade sig utan några skador .. 


Vi har varit hos Wildas mormor idag :) , hehe fick en massa kläder av henne .. I vanlig ordning ^^ ! Ska dit på middag på söndag :D ! Se kikade vi in lite snabbt hos Wildas faster .. Hon skulle göra dreads på sin lillasysters tjejkompis :) , kommer bli kalas snyggt tror jag ! Sen blev det hemfärd och lite kaffe när man kom hem .. Sen har det bara varit mys i soffan med familjen   , sjukt mysigt ! Nu väntar jag bara på att det ska finnas tillräckligt med varm vatten så jag kan duscha .. Och sen måste lillan somna med så jag och hjärtat kan duscha :) ! Hehe har ju tänt upp hela huset med levande ljus så det ska vara varmt och mysigt för oss .. Så lite höst mys är det nog allt för våran del .. 



Puss 

Presentation


En ung mamma som har fullt upp med sitt lilla busfrö Wilda på dagarna !!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<<
September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards